Friday, August 24, 2012

INTI INTERNATIONAL UNIVERSITY

Giliran anak ketiga pula mendaftar di INTI Nilai...Bagi mereka yang tiada kelulusan SPM ataupun mereka yang mendapat pendidikan sekolah rendah dan menengah dari luar negara dan nak menyambung ke peringkat Ijazah serta menjimatkan kos pendidikan  inilah antara tempat yang sesuai yang mana menawarkanr American University Program 2 tahun pengajian di Malaysia dan 2 tahun lagi di USA.
Anakanda yang belajar di INTI
Bangunan Utama Kampus Inti Nilai

Ruang legar di kampus INTI Nilai

Sewaktu pendaftaran di bawah AUP
Semua pendaftaran dilakukan di dalam dewan
Kemudahan asrama yang disediakan sebelah kampus INTI Nilai

Thursday, August 16, 2012

MURAL LAGI

Sekolah baru ku ini banyak memenangi anugerah berkaitan dengan keceriaan khasnya berkenaan mural.








Akan ku upload lagi mural agar menjadi pedoman bagi mereka yang terlibat dalam mencari idea.

Monday, August 6, 2012

montaj movie maker

Seronok belajar membuat Montaj menggunakan aplikasi i movie dengan
menggunakan desk top yang baru je beli ....skrin besar so sesuai dengan
 mata yang tak berapa jelas pada  skrin komputer yang kecil yang ada

Bila projek siap nak tunjuklah kat boss...... sampai sekolah bawa pen drive nak
tunjuklah  kononnya malangnya komputer sekolah tak ada pulak sistem tersebut...
.aduhai  terpaksalah  pulak bawak komputer ....

Setelah mendapat tunjuk ajar dari anak-anak maka inilah hasilnya ...



video


Tak brapa siap coz gambar terkini minta dari seseorang tak dapat lagi
Nasib baik ada seseriku blogspot so gambar-gambar dari sana.....Thank You pada
cikgu yang buat blog tersebut tak sempat jumpa coz cikgu tu pun dah pindah sekolah