Monday, August 6, 2012

montaj movie maker

Seronok belajar membuat Montaj menggunakan aplikasi i movie dengan
menggunakan desk top yang baru je beli ....skrin besar so sesuai dengan
 mata yang tak berapa jelas pada  skrin komputer yang kecil yang ada

Bila projek siap nak tunjuklah kat boss...... sampai sekolah bawa pen drive nak
tunjuklah  kononnya malangnya komputer sekolah tak ada pulak sistem tersebut...
.aduhai  terpaksalah  pulak bawak komputer ....

Setelah mendapat tunjuk ajar dari anak-anak maka inilah hasilnya ...



video


Tak brapa siap coz gambar terkini minta dari seseorang tak dapat lagi
Nasib baik ada seseriku blogspot so gambar-gambar dari sana.....Thank You pada
cikgu yang buat blog tersebut tak sempat jumpa coz cikgu tu pun dah pindah sekolah




No comments:

Post a Comment